Selecteer een pagina

Simpel en Transparant

Een van de belangrijkste vragen aan het begin van elk project is “Hoeveel gaat het kosten?”. We hebben een transparante prijsstructuur en ontwerpen een huis binnen het afgesproken budget. Hoe we dat doen?

Uw Arch Home wordt ontworpen met behulp van 3d-modeling. Tijdens het proces houden we inzicht op het prijseffect van aanpassingen op het ontwerp. Zo heeft u controle en bepaalt u hoe en waar u uw budget aan besteedt.

Accuraat kostenplan

Omdat wij tot op het kleinste detail ontwerpen bent u continu op de hoogte van de uiteindelijke bouwprijs. Aan het begin van iedere volgende stap in het bouwproces inventariseren we de stand van zaken en laten wij geen ruimte voor verrassingen. U heeft overzicht en totale controle. Vanaf het moment dat het ontwerp en de specificaties van uw Arch Home bekend en vastgelegd zijn hanteren wij een vaste prijs voor de bouw en oplevering. U hebt absolute zekerheid over de prijs van uw Arch Home.

Prijs

Maar hoeveel gaat mijn ARCH HOME dan kosten? Op deze vraag kunnen we u helaas niet zo maar een antwoord geven. Daarvoor zijn er te veel variabelen die daar een rol in spelen. Wat we wel kunnen zeggen is dat een ARCH HOME efficiƫnt en snel te bouwen is en niet duurder is dan een standaard vrijstaande woning. Wilt u een richtprijs? Na een eerste inventarisatie van uw woonwensen kunnen we vaak al een gerichte opgave van de bouwkosten opstellen.