Simpel en Transparant

Een van de belangrijkste vragen aan het begin van elk project is “Hoeveel gaat het kosten?”. We hebben een transparante prijsstructuur en ontwerpen een huis binnen het afgesproken budget. Hoe we dat doen?
Jouw Arch Home wordt ontworpen met behulp van 3d-modeling. Tijdens het proces houden we inzicht op het prijseffect van aanpassingen op het ontwerp. Zo heb je controle en bepaal jij hoe en waar je jouw budget aan besteedt.

Accuraat kostenplan

Omdat wij tot op het kleinste detail ontwerpen ben je continu op de hoogte van de uiteindelijke bouwprijs. Aan het begin van iedere volgende stap in het bouwproces ben je op de hoogte en laten wij geen ruimte voor verrassingen. Je hebt overzicht en totale controle. Vanaf het moment dat het ontwerp en de specificaties van jouw Arch Home bekend en vastgelegd zijn hanteren wij een vaste prijs voor de bouw en oplevering. Je hebt absolute zekerheid over de prijs van jouw Arch Home.

Prijs

Maar hoeveel gaat mijn ARCH HOME dan kosten? Op deze vraag kunnen we je helaas niet zo maar een antwoord geven. Daarvoor zijn er te veel variabelen die daar een rol in spelen. Wat we wel kunnen zeggen is dat een ARCH HOME efficiƫnt en snel te bouwen is. Wil je een richtprijs? Na een eerste inventarisatie van jouw woonwensen kunnen we vaak al een gerichte opgave van de bouwkosten opstellen.